30 Aralık 2013 Pazartesi

İyiki Aldattım Şok İtiraf

2014, 2014 İtirafları, İtiraf, Kadınlardan İtiraf, Esmer Kadın İtiraf, Sarışın Kız İtiraf  

Ah eşim yok mu eşim. Çok yakışıklı biridir. Bu sebeple hiç ona güvenmem. Zaten beni de aldattığını biliyorum. Benimle babamın parası yüzünden evlendi bence... Ama bende yakışıklı bir koca kazandım. Ben ondan nerdeyse 25 cm kısayımdır. Ondan kocaman topuklarla gezerim. Bende 1 60 boyunda, fakat göğüslerim 90 cm dir. Çok dikkat çeker. Bir gün beni aldattığını öğrendim. Hem de escortla.

   Takip ettirmiştim. Boşanacak ve ayrılacaktım. Sonra aklıma geldi. Evlendiğimde ben bakir değildim. Tam 5 sevgili ve seks yapmıştım. Belki de o yattığı kızların sayısını hatırlamıyordu. Ben de dedim günümü gün edeyim. Ona bir mektup bıraktım Her şeyi yazdım. Kabul etmez ise boşanalım dedim. Mektuba cevap vermişti. İkimizin de birbirimizden haberi yok. Düzenimizi bozma. İstediğini yap dedi. Biliyorum ki o hala rahat yaşamının peşinde. Çünkü babamın finans müdürü ve ciddi maaş alıyor. İşte asıl hikayem bundan sonra başlıyor. Ben şu an 33 yaşındayım. Ve 7 yıldır vazgeçemiyorum. Kimden mi benden küçük gençlerden… İlki şöyle oldu. Hem de eşimin kuzeni, berk le… Berk üniversite hazırlık öğrencisidir. İlk sene kazanamadı. Morali çok bozukmuş. Bir gün onu çağırdım. Ben de sosyloji mezunuyum. Azcık dilinden anlarım dedim. Eve geldi yenge beni çağırmışsın dedi. Konuşmaya başladık. Ben de dar bir tayt vardı. Ama askılı badi giydiğimden dekoltem iyi idi. Ben onla konuşurken baktım ki arasıra gözü göğüslerimde… Aklıma geldi. Acaba olur mu… Nede olsa kuzendi. Ama eşimle mektuplaşmadan daha 5 gün geçmişti.

   Ve ilk olacaktı. Tamam dedim. Şimdi onu baştan çıkaracaktım... Kız arkadaşın var mı dedim. Yok dedi. Bize ters biliyorsun dedi. Ailesi kapalı filandır. Dedim 19 yaşındasın tamam sınavı kazanmadın, bir kız arkadaşınla eğlen dolaş dedim. Ya dedi bizimkiler duyarsa kıyamet kopar. Ama dedim bak senin kuzen evlenmeden çok sevgili değiştirmiş. Dedi onlar öyle. Ben kafayı bozmuştum. Hiç seks yaptın mı dedim. Kıpkırmızı oldu. Yok dedi. Bu arada baktım onun ki dikeldi. Ben ona dedim. Sıkma canını. Utanacak bir şey yok. Bu arada karşı karşıya oturuyoruz. Ben iyice eğildim göğüslerimin arası görünüyor. Baktım aletini gizliyor. Eli ile. Dedim elin niye aletinde… Yok dedi. Çek dedim. Ayıp… Baktım çekti. Lan dedim senin ki kalkmış ya… Ben gidiyorum dedi. Dur dedim gitme. Dedim seninkini görmek istiyorum. Olmaz dedi. Dur lan dedim süt çocuğu. Bekle… Ayakt...

0 yorum:

Yorum Gönder