21 Şubat 2013 Perşembe

Liseli Kızlardan Büyük İtiraflar

ADANA’DA yasıyorum, adım Serap ve yasım 20. Bu yasta ne yasadın da kimi aldattın diye soracaksınız fakat önce bir olayımı okuyun.
Lise birinci sınıftan itibaren Aylin ile hep samimi olduk.
Aylin biraz balık etli gösterisli bir kızdır, okulda cıkmadıgı erkek kalmamıstır. Benim de pek cok erkek arkadasım oldum ama onun kadar fazla degil. Üstelik Aylin daha lise 2’ye giderken bekaretini kaybetmisti. Anlayacagınız ele avuca sıgmaz bir kızdı. Benim de onun kankisi olarak ondan asagı kalır yanım olmasa da ben bekaretimi uzun süre korumayı basardım. Her seyi bana anlatıyordu Liseyi bitirdigimiz yaz Aylin, oturdugumuz ilcenin en zengin ailelerinden birinin ogluyla cıkmaya basladı. Adı Kerem’in, altında mercedes’i, kolunda künyeleri, gözünde markalı günes gözlügüyle dikkat ceken bir tipti. Acıkcası kızların cogu onunla parası icin birlikte olmak istiyordu. Aylin de bunlardan biriydi ve nasıl olduysa onu düsürmeyi basarmıstı. Daha cıkmaya basladıkları ilk gün ikisi iliski yasadılar.
Aylin bana herseyi en ince ayrıntısına kadar anlattıgı icin biliyorum. Zaten Aylin bana yaptıklarını tek tek anlattıgı icin ben porno film izliyor gibi oluyor, kafamda canlandırıyordum ve acık konusmak gerekirse cinselligi yasayabilmek icin heyecanlanıyordum. Önceleri soguk davrandım Aylin o günlerde sürekli Kerem ile birlikteydi. Sürekli seks yapıyorlardı ve isleri bittikten sonra beni de alıp gezmeye cıkıyorlardı. Ben baslarda Kerem’e karsı soguk davrandım fakat onun bana karsı samimi yaklasımı beni rahatlattı. Onlar gezerken yanlarına beni de alıyorlardı, cünkü Kerem’in sımarık arkadaslarından biriyle birlikte olmamı istiyorlardı. Ben onlardan biriyle cıkarsam grup olacaktık ve 4 kisi gezip, eglenebilecektik. Kerem’in bütün arkadasları tek kelimeyle “zibidi”ydi. Hepsi kendini begenmis, baba parası yiyen genclerdi. Hic birine yakınlasmak gelmedi icimden. Benim günden güne yakınlastıgım tek kisi “Kerem”di… Her aksam basbasa kaldıgımızda Aylin’in Kerem hakkında bana anlattıkları resmen onu benim kahramanım yapmıstı. Geceleri yatagıma uzandıgımda Tunc ile sevistigimi hayal ediyordum. Kerem’i bana emanet etti Ertesi gün onu gördügümde dudaklarına yapısmamak icin kendimi zor tutuyordum. Ben bu duygular icindeyken günler birbirini kovalıyordu.
Bir süre sonra Kerem’le samimiyetim arttıgı icin birbirimizi ara sıra arayıp sormaya basladık, hatta Ayli’nin evden cıkamadıgı zamanlarda bulusup birlikte zaman gecirmeye bile basladık. Bu durum beni cok hosuma gidiyordu, Aylin’i de hic rahatsız etmiyordu. Sevgilisinin güvenilir ellerde oldugunu bilmesi onun fazlasıyla rahatlatıyordu… Ben aylar sonra Kerem’i iyice kafayı taktım, artık yedigim yemekte, ictigim suda, baktıgım ayna da bile Kerem’i görüyordum. Onu hic cıplak görmemistim ama hayal ediyordum. Gözümün önüne onun vücudunu getiriyor, onunla sevismeye baslıyordum… İmkansız bir aska tutulmustum ve ne yapacagımı bilemiyordum. Bu durumu en yakın arkadasıma da anlatamıyordum. Bir gün yine bulustuk. Kerem’le oturup Aylin’i beklemeye basladık fakat Aylin’den haber yoktu. Bir ara evlerini aradım ve Aylin’le konustum, annesinin izin vermedigini söyledi. Sevinc icinde Kerem’in yanına kostum, Aylin’in gelemeyecegini söyledim, sevincliydim ama ona üzülmüs numarası yapıyordum. Rüyada gibiydim…
Kerem “Hadi gel Karatas’a gidelim” dedi. Daha önce bir sohbet arasında Karatas’a özellikle de Magarsus Kalesi’ne gitmek istedigimi söylemistim. Unutmamıs, beni oraya götürmek istedigini söyledi. Kabul ettim, atlayıp gittik sahilde saatlerce yürüdük, birbirimize yakınlasmaya baslamıstık bile… Ben resmen beni ne zaman öpecegini bekler hale gelmistim. Biraz gezdikten sonra beni kaleye götürdü, hep görmek istedigim bir yerdi ve büyülü bir manzarası vardı beni ilk kez orada öptü… Dudaklarıma yapıstı ve dakikalarca birbirimizden ayrılmadık… Sonra sessizce yürümeye devam ettik, ben arabaya bindim, o bir süre daha dısarıda hava alıp düsündükten sonra arabaya bindi. Fakat bir türlü calıstırmıyordu, ikimizde birbirimize bakıyorduk. “Seninle olmak istiyorum, ben Aylin’i hic sevmiyorum, sadece seni görebilmek icin ona katlandım bu zamana kadar” degdi. Sanki rüyada gibiydim… Tekrar öpüsmeye basladık, hava kararmıstı zaten göz gözü görmüyordu… O arabada ilk iliskimizi yasadık. Benim ilk erkegim Kerem oldu. Gercekten cok ama cok mutluydum. İkimizin de agzı kulaklarında bir halde eve döndük.
Ben bütün gece mutluluktan uyuyamadım. Ya o ya ben dedim… Ertesi gün Aylin beni aradı ve Kerem’la neler yaptıgımızı sordu, sakin bir sekilde gecistirdim. Zaten Aylin benden asla süphelenmezdi. Bundan sonra olacakları tahmin bile etmek istemiyordum. Kerem’i aradım ve “bana zaman tanı” dedi. O gün yine birlikte bulustuk. Kerem ile Aylin sevgili olarak öpüsüp koklasmaya devam ediyordu, bu durum benim canımı fazlasıyla sıktı. Bir ara bir fırsatını bulup Kerem’i kenara cektim. “Sakın Aylin’le daha fazla ileri gitme artık dayanamam. Ya o ya ben” dedim. O da tamam izle o zaman dedi. Aylin’in yanına giderek ciddi sekilde konusmaya basladı. Aylin bir süre sonra aglayarak yanıma kostu. “grencsin senden tiksiniyorum” dedi ve kosarak gitti. cok kötü oldum, kankimi bu kadar üzmek istememistim. Sadece onun cıktıgı cocuga asık olmustum ama Aylin’i de seviyordum. Kerem yanıma geldi, “Bak degerini anla, kızın kalbi kırılır mi diye düsünmeden direk söyledim iliskimiz” dedi. Beni öptü ve ben yine bulutların üzerine cıktım. Benimle evlenmek istiyor Kerem’le öpüstükten sonra bütün karamsarlıgım gitti, ilerleyen günler ne getirir, ne götürür umursamaz oldum.
Kerem bana yeter diye düsündüm. Hakikaten de öyle oldu. O günden beri Kerem ile cok güzel bir birlikteligimiz var, hatta Kerem’in ailesiyle de tanıstım, kibar insanlar. Kerem benimle evlenmeye niyetli. Bir aksilik olmazsa evlenecegiz… İliskimizin temellerinin sakat oldugunun farkındaydım ama Kerem’i cok seviyordum, o benim hayatıma giren ilk erkek ve son olmasını istiyorum. Sizlere bunu anlatmamın nedeni de benim “arkadasımı aldatmıs olmam” Ben erkek arkadasımı aldatmadım ama Aylin’i affedilemeyecek sekilde aldattım.
Bu yazıyı Aylin’in de okuyacagından eminim ve buradan Aylin’e seslenmek istiyorum, “Arkadasım seni aldattıgım icin cok pismanım.
Beni de Kerem’i de affet, olur mu?”